Известие

Collapse
No announcement yet.

УЖАС отиде си една красива 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Значи...делото му е гражданско и пари не дължи нито на съда нито на КАТ,освен на адвоката си.
    На второ дело което съм почти сигурен че ще има от страна на застрахователя с едничката цел Любо да не вземе пари,ако го признаят за виновен си плаща разноските + хонорара на адвоката си.

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
    Добре де Link аз ако бях завъртял волана на дясно , а не на ляво щях да я ударя отпред , тогава как щяха да стоят нещата а ?
    Тогава нямаше да имаш акт и съвина.
    Евентуално само дело от застрахователя че умишлено не си предотвратил ПТП
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Колеги с голяма радост ви съобщавам новината !
      Преведоха ми парите от гражданската 2770 лева и това са само 50% заради съвината и не я обявиха дори за тотал
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Огън си - браво
        166 2.4JTD-00г.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Без да те отчайвам ... навивай се че си доволен на 50-те %.

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Колеги с голяма радост ви съобщавам новината !
          Преведоха ми парите от гражданската 2770 лева и това са само 50% заради съвината и не я обявиха дори за тотал
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
            Колеги с голяма радост ви съобщавам новината !
            + парите от всичко продадено мисля че си добре !
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              + парите от всичко продадено мисля че си добре !
              Зависи дали се чувста виновен или не.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Здравей. Съжалявам за алфата ти, всяка алфа е уникална... Продавам в момента запазена и обслужена 166 фейслифтова, края на 2005-а, с мулти волан, кожа, автомат със спортроник. Договаряне на цената при сериозен интерес. Хубав ден!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobby83 Покажи съобщение
                  Здравей. Съжалявам за алфата ти, всяка алфа е уникална... Продавам в момента запазена и обслужена 166 фейслифтова, края на 2005-а, с мулти волан, кожа, автомат със спортроник. Договаряне на цената при сериозен интерес. Хубав ден!
                  Хех, ако е 175 коня дизел, значи продаваш моята, другото съвпада...
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1
                  AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Не се чувствам грам виновен не се майтапя ! Както казах от самото начало когато и не очаквах пари да взема , ще се боря до край вече ангажирах и адвокат и каквото сабя покаже не съм за парите , който ме познава знае , не обичам да се ебават

Comment

Не се чувствам грам виновен не се майтапя ! Както казах от самото начало когато и не очаквах пари да взема , ще се боря до край вече ангажирах и адвокат и каквото сабя покаже не съм за парите , който ме познава знае , не обичам да се ебават
                      Евала, все пак имаш 2770лв. и можеш да си позволиш да отстояваш мнението си.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Не се чувствам грам виновен не се майтапя ! Както казах от самото начало когато и не очаквах пари да взема , ще се боря до край вече ангажирах и адвокат и каквото сабя покаже не съм за парите , който ме познава знае , не обичам да се ебават
                        Не се отказвай.
                        166 2.4JTD-00г.

Comment

• Колеги да съживя темата малко още си чакам да ми пратят призовката от съда , ако някой от вас е правил тази процедура и знае колко месеца се чака нека сподели !
                          П.С. Мисля че дойде времето да се похваля най-накрая какво си взех ! Не е Алфа , защото не намерих точно това което търсех в момента в Италианската акула ! Но пък не съм се отказал и ще карам пак Алфа Ромео за това съм и тук в форума разбира се !
                          Ето го и сегашния ми звяр JAGUAR S-Type 4.0 V8 2004г. автоматка с безброй екстри и съм с доста приятни чувства до сега
                          Attached Files

Comment

• Ще чакаш ...........не знам, колко. Във всеки случай трябва да ти връчат призовката лично и срещу подпис.
                            .....Вероотстъпник такъв

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Колеги да съживя темата малко още си чакам да ми пратят призовката от съда , ако някой от вас е правил тази процедура и знае колко месеца се чака нека сподели !
                              П.С. Мисля че дойде времето да се похваля най-накрая какво си взех ! Не е Алфа , защото не намерих точно това което търсех в момента в Италианската акула ! Но пък не съм се отказал и ще карам пак Алфа Ромео за това съм и тук в форума разбира се !
                              Ето го и сегашния ми звяр JAGUAR S-Type 4.0 V8 2004г. автоматка с безброй екстри и съм с доста приятни чувства до сега
                              Честито че като гледам е и американка
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Честито...арна е....мн безаварийни...и вече с каско само
                                п.с. кучето радва
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X